Легенди на световния футбол скърбят за Кайзер Франц. Много съжалявам да

...
Легенди на световния футбол скърбят за Кайзер Франц. Много съжалявам да
Коментари Харесай

Селекционерът на Германия: Когато Кайзер Франц влезеше в една стая, тя грейваше

Легенди на международния футбол скърбят за Кайзер Франц. 

" Много скърбя да науча, че Франц Бекенбауер е умрял. Един от най-великите футболисти в историята. Кайзер Франц беше най-красивият футболист, който завоюва всичко с финес и сексапил. Почивай в мир ".

Това написа някогашният британски национал Гари Линекер, откакто довечера стана ясно, че Франц Бекенбауер е умрял на 78-годишна възраст.

" Една от най-големите привилегии в живота ми е, че познавах Франц Бекенбауер. Германският футбол загуби най-великата си персона ", показа Руди Фьолер.

" Нашето време в националния тим бе короновано със международната купа от 1990 година в Рим, която в никакъв случай нямаше да бъде допустима без неговите изключителни треньорски качества. Той беше ентусиазъм за повече от едно потомство и вечно ще остане светлият лъч на немския футбол ", добави някогашният голмайстор на Германия.

" Франц Бекенбауер е най-великият футболист на Германия ", съобщи селекционерът на Бундестима Юлиян Нагелсман. - Неговата интерпретация на ролята на либерото промени играта, неговото другарство с топката го направи свободен човек. Той умееше да се носи по тревата, извънреден както като футболист, по този начин и като треньор. Когато Франц Бекенбауер влезеше в една стая, тя грейваше. "

" Загубихме неповторим футболист и извънреден човек ", сподели президентът на Германската футболна федерация Бернд Нойендорф. " Той бе един от най-хубавите играчи в историята на футбола. Със своята лекост и грациозност, той сложи нови стандарти на футболното игрище ", добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР